برای مهاجرت به اروپا در موارد گفته شده در زیر می توانید برای شروع پروسه اقدام کنید.

  • مهارت شغلی در زمینه های حرفه ای مورد نیاز اروپا
  • در برنامه اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه اروپا،به علت کمبود نیروی جوان کار،طرح و برنامه مهاجرت کاری را عنوان کرده اند.بر اساس این برنامه،نیرو های مهاجر می توانند به گرفتن کارت آبی برای ویزای کار اقدام کنند. کارت آبی از نماد پرچم اتحادیه اروپا الهام گرفته است.نخستین کشوری که از این برنتمه استقبال بی نظیری داشته است کشور آلمان می باشد.آلمان بزرگترین کشور صنعتی اروپا می باشد.

  • تحصیل در سطح بالایی آکادامیک
  • یکی از بهترین روشهای اقامت اروپا برای افراد جوان می باشد و هم چنین در ابتدا با هزینه کمی فقط با پذیریش از یک دانشگاه در یکی از شهرهای اروپایی می توان ویزای این کشور را دریافت کرد.

  • ثبت شرکت
  • یکی ار روش های مهاجرت برای فرد متقاضی و خانواده اش،ثبت شرکت در کشورهای حوزه شنگن می باشد.قوانین هر کشور برای ثبت شرکت متفاوت می باشد.در برخی از کشورها متقاضی باید یک برنامه اقتصادی که مورد تایید کشور مورد نظر باشد را ارئه دهد.و در برخی دیگر از کشورها برنامه خاصی وجود ندارد و نیاز به طرح توجیهی نمی باشد.بعد از تایید کشور مورد نظر در مرحله اول،اقامت اولیه به صورت موقت صادر می شود.حتی با استفاده از این روش می توان برای چند خانواده به عنوان سهام دار اقدام نموند.
    از طریق این روش متقاضی می تواند برای مدیر عامل و حداکثر ۳ عضو هیات مدیره و خانواده شان درخواست اقامت اروپا را بدهد.این روش یکی از پرطرفداترین روش اقامت برای اروپا می باشد.

    از مزایای این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
    -عدم نیاز به مدرک زبان برای دریافت اقامت اروپا در بسیاری از کشور ها
    -محل شرکت و محل سکونت در برخی کشور ها می تواند یک جا باشد.
    -بدون نیاز به سرمایه گذاری با مبالغ بالا در اروپا
    -دریافت اقامت اروپا همزمان برای چند خانواده با ثبت یک شرکت
    -مالکیت ۱۰۰ درصد شرکت و سهامداری آن برای متقاضیان اقامت اروپا
    – عدم محدودیت سنی متقاضی
    -امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در تمام کشورهای حوزه شنگن
    -سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله امریکا و کانادا و انگلستان با داشتن اقامت اروپا
    -وجود نیروی انسانی سطح بالا با تخصص و زبان های مختلف در اتحادیه اروپا

  • پناهندگی
  • این نوع اقامت به متقاضیان پناهندگی در زمان پروسه پرونده آن ها داده می شود و تا زمانی که در مورد پرونده پناهندگی آن ها تصمیم نهایی گرفته شود.این اقامت برای کار یا تغییر محل اقامت را شامل نمی شود ولی باز بر اساس شرایط می توان قوانین آن تغییر کند.

  • تمکن مالی
  • در این نوع روش مهاجرتی متقاضی باید ثابت کند که توانایی تامین مالی خود و خانواده اش (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) را دارد.برای تمکن مالی ماهیانه حدود ۳۰۰۰ الی ۴۰۰۰ یورو در آمد ثابت الزامی می باشد.از طریق سود سپرده بانکی،اجاره نامه ملک،حقوق بازنشستگی،سود سهام شرکت بورسی و… می توان میزان درآمد را اثبات کرد.
    از مزایای این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
    -ساده ترین روش اخذ اقامت اروپا
    -عدم نیاز به مدرک زبان در بیشتر کشور ها
    -معاف از پرداخت مالیات سالانه با داشتن اقامت تمکن مالی اروپا
    -امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در تمام کشورهای حوزه شینگن
    -سهولت در تمدید مجوز اقامت اروپا
    -عدم نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت در اتحادیه اروپا
    -امکان استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر برای مهاجرین
    -سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله امریکا و کانادا و انگلستان با داشتن اقامت اروپا

  • سرمایه گذاری
  • با استفاده از روش خرید ملک یا سرمایه گذاری در موارد عنوان شده مثل اوراق قرضه دولتی با ارزش گفته شده در قانون مهاجرتی آن کشور،می توان به آسانی برای فرد متقاضی و خانواده اش حتی پدر و مادرش از ابتدا اقامت دائم اروپا را اخذ نماید.

    از مزایای این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
    -سریع ترین روش اخذ مجوز اقامت اروپا
    -عدم نیاز به داشتن مدرک زبان در این روش مهاجرت به اروپا
    -عدم نیاز به ثبت شرکت و راه اندازی تجارت در اروپا
    -معاف از پرداخت مالیات سالانه
    -عدم محدودیت سنی
    -امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در تمام کشورهای حوزه شنگن
    -سهولت دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله امریکا و کانادا و انگلستان برای دارندگان این نوع اقامت اروپا

  • ازدواج
  • با ازدواج هر فرد غیر اروپایی با یک شهروند اروپایی بر اساس قوانین می تواند پاسپورت اروپا و اقامت دائم اروپا را در کمترین زمان دریافت کرد.متاسفانه در سالهای اخیر بسیاری از افراد سود جو دست به این کار زده اند و انجام این پروسسه با سخت گیرهای روبرو می باشد که حتی تا چندین سال بعد از ازدواج از طرف اداره مهاجرت کنترل خواهد شد.اگر در چند سال اول قصد طلاق داشته باشید تمام این مزایا را از دست خواهید داد.