در مقایسه فرانسه با دیگر شهرهای اروپا مکانی مناسب برای خرید ملک می باشد.در این کشور به دلیل پایداری اقتصادی و چارچوب قانونی و شرایط خوب کار و استاندارد بالای زندگی خرید ملک یک گزینه مناسب می باشد. هزینه های زندگی در فرانسه نسبتا می تواند با توجه به منطقه ای که می خواهید در ان زندگی کنید پایین باشد. علاوه بر این املاک و مستغلات در فرانسه با توجه به پولی هزینه می کنید با ارزش هست و خرید آن آسان می باشد.

اقامت فرانسه از طریق خرید ملک

شرایطی متنوعی وجود دارد که تا فرد متقاضی بتواند ویزا و اقامت فرانسه از طربق خرید ملک را دریافت کند. اجازه اقامت در فرانسه نیز به عنوان اقامت دایم می توان در نظر گرفت. در سال ۲۰۰۶ یک قانون مهاجرتی جدید ارایه دادند که در حال حاضر اقوام غیر اروپایی باید به مدت پنج سال به صورت مداوم در این کشور اقامت داشته باشند.و مدارک برای کسب و کار و توان مالی باید به کشور ارایه بدهند.

اسناد لازم برای دریافت مجوز اقامت

  • پاسپورت معتبر، حداقل ۱۲ ماه اعتبار قبل از تصمیم به سفر و تاریخ سفر داشته باشد و دوصفحه ی خالی
  • عکس جدید از پاسپورت
  • اسناد و مدارک کافی برای اثبات اینکه شما پول و سرمایه کافی برای حمایت و زندگی در مدت اقامت در فرانسه را دارید ، برای مثال نامه های بانکی و موافقت نامه های سرمایه ای و مالی و مقررات بازنشستگی و غیره
  • سند و شواهد محل زندگی شما در فرانسه در طول مدت اقامت این می تواند در فرم کمتر از سه ماه باشد.
  • بیمه سلامت و پوشش درمانی برای حداقل با ۱۲ ماه اعتبار
  • تاییدیه گزارش سلامتی که شما در سلامت کامل هستید
  • مدرک معتبر تولد و ازدواج با ترجمه معتبر از مترجمی که توسط دادگاه قانونی فرانسه انتخاب شده باشد .این مدرک باید معتبر و مرتبط باشد اگر شخص در اتحادیه اروپا متولد نشده باشد.
  • برگه های اصلی طلاق و وقف با ترجمه قانونی و معتبر که توسط دولت تایید شده باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *